TVRTKA

MAP.ING

Trgovačko društvo MAP.ING osnovano je sredinom 2019. godine nakon uočenih tržišnih potreba na Kvarneru i Istri s ciljem stvaranja ozbiljne, posvećene, projektantske i savjetodavne tvrtke iz područja arhitekture, dizajna i građevinarstva.

Nudeći usluge projektiranja, stručnog nadzora, terenskih ispitivanja te radom na projektima različitih vrsta i mjerila, tvrtka MAP.ING i njezin uigrani tim stručnjaka pruža cjelovite i profesionalne usluge klijentima kako bi se ostvarili njihovi interesi i ciljevi.

MAP.ING, širokim rasponom usluga, svakom klijentu pristupa individualno te u skladu s odabranim procesom zajedno s njim stiže do krajnjeg cilja i realizacije zahtjevane usluge. U rješavanju postavljenih zahtjeva teži se višedimenzionalnom pristupu koji uključuje tehničke, pravne, društvene i ekonomske aspekte dosegnute istraživanjem ili kreiranjem inovativnih rješenja.

MAP.ING angažmanom vlastitog kadra te suradnjom s pouzdanim višegodišnjim poslovnim partnerima sudjeluje u procesima izrade svih vrsta projektne dokumentacije, provedbi usluge stručnog nadzora nad gradnjom, brojnim vrstama stručnog savjetovanja, terenskim ispitivanjima i mjerenjima, vođenju projekata te ostalim inženjerskim uslugama.

MISIJA &

VIZIJA

Misija tvrtke MAP.ING je zadovoljstvo svakog klijenta tijekom procesa pružanja usluge, ali i po završetku i krajnjoj primjeni odabranih realiziranih rješenja.
Stečenim povjerenjem korisnika tvrtka spremno ostvaruje zajedničke ciljeve zahvaljujući stručnom iskustvu i znanju svoga kadra, kontinuiranom ulaganju u stručna usavršavanja, radne alate i opremu čime postaje pouzdan partner na regionalnom tržištu pružanja usluga u arhitekturi i građevinarstvu.

UIGRANI TIM

STRUČNJAKA

miran flego

Miran Flego

Osnivač, magistar inženjer građevinarstva

Miran Flego je nakon djetinjstva provedenog u rodnom Buzetu diplomirao na Građevinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci gdje po završetku studija živi i radi. Iskustvo je stekao u manjim i većim tvrtkama građevinskog i srodnog sektora razvijajući i usavršavajući profesionalnu karijeru koja pokriva građevinsko projektiranje i izvođenje, stručni nadzor, energetsko
certificiranje i savjetovanje te tehnička ispitivanja.

miran@map-ing.hr

mob. 091 591 70 55

igor hrelja

Igor Hrelja

Magistar inženjer arhitekture

Igor Hrelja rođen je u Rijeci gdje je završio srednju Građevinsku tehničku školu nakon koje upisuje Fakultetu za arhitekturo u Ljubljani. Tijekom studija sudjeluje na raznim arhitektonskim natječajima te je zajedno s kolegama na natječaju za rekonstrukciju bazenskog kompleksa u Železniki nagrađen sa prvim mjestom. Nakon što je diplomirao 2013. godine vraća se u Rijeku gdje živi i radi. Iskustvo je stekao u manjim i većim projektnim uredima razvijajući profesionalnu karijeru koja izmiče specijalizaciji kako bi pokrila sve vrste poslova i projekata koji se odnose na arhitekturu.

igor@map-ing.hr

mob. 091 884 29 47

sanja hrelja

Sanja Hrelja

Magistra inženjerka građevinarstva

Sanja Hrelja rođena je u Rijeci gdje je završila srednju Građevinsku tehničku školu za geodetskog tehničara nakon koje upisuje Građevinski fakultet Sveučilišta u Rijeci. Usporedno s obavezama na fakultetu radila je i u Državnoj geodetskoj upravi kao pripravnik. Po završetku Građevinskog fakulteta još neko vrijeme radi u Državnoj geodetskoj upravi nakon čega karijeru nastavlja u nekolicini manjih i većih projektantskih tvrtki radeći na poslovima projektiranja.

sanja@map-ing.hr

mob. 098 940 93 80

Ispitivanje zrakopropusnosti zgrade

Prevelika zrakopropusnost zgrade dovodi do neželjenih i nekontroliranih gubitaka topline, neudobnosti boravka u zgradi, povećanih troškova grijanja i hlađenja što neposredno utječe i na povećanje emisije CO2.